• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sporty slippers van Yamamoto

Sporty slippers van Yamamoto

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Flipflops hebben onze harten veroverd deze zomer. Het comfortabele en betaalbare schoeisel is inmiddels niet meer uit het straatbeeld weg te denken. De rubberen slippers zijn verkrijgbaar is zoveel soorten en kleuren dat voor iedereen wel een geschikt model te vinden is. Het was dan ook te verwachten dat dit populaire schoentje snel z'n opwachting zou maken op de catwalk. Yohji Yamamoto had dit weekend de primeur te pakken. De avant-gardistische modeontwerper, die in Parijs zijn nieuwste collectie voor het sportmerk Adidas presenteerde heeft een nieuwe versie van de flipflop ontwikkeld. Helaas doet dit gloednieuwe model weinig comfortabel en al helemaal niet sportief aan.

De rubberen slippers van Yamamoto doen namelijk opvallend veel denken aan traditionele Japanse schoentjes. De flipflops zijn namelijk voorzien van een centimeters hoge plateauzool en om het geheel alsnog een sportief tintje te geven, staan er wel de drie bekende Adidas-strepen op gedrukt.

Of het een bestseller gaat worden moeten we nog zien, maar hou in je achterhoofd dat één van de professionele mannequins tijdens de modeshow al bijna onderuit ging.

 

flipflop