Glitter&Glamour is dit jaar het thema van de najaarsbeurs van Trade Mart Utrecht. De beurs, waarop meer dan 700 permanente en gastexposanten hun merken en collecties tonen, vindt plaats van 4 tot en met 7 september.

Op alle verdiepingen van de Trade Mart zijn workshops en presentaties bij te wonen met het thema Glitter&Glamour. Zo zijn er 'etalages van de toekomst' ingericht, waarmee professionele etaleurs een vernieuwende visie op Glitter&Glamour geven. Op de catwalk worden de nieuwste collecties en trends op het gebied van mode en accessoires getoond. Tijdens de noviteitenshow kunnen bezoekers hun stem uitbrengen op het meest innovatieve product dat op de najaarsbeurs gepresenteerd wordt. Kunstenares Josien Broeren geeft workshops in het beschilderen van accessoires en kleding.

Trade Mart Utrecht is het grootste permanente inkoopcentrum voor de detailhandel in Nederland. Aanbieders van modecollecties, accessoires, producten voor in en om het huis, gadgets en kado-artikelen zijn verdeeld over de zes etages van het beursgebouw in Utrecht.


 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN