SS19 Belangrijke Dames Accessoire Trends

De accessoire-experts van Trendstop presenteren de essentiële silhouetten, stoffen en afwerkingen die bepalend zullen zijn voor de accessoire stijlen in SS19 en daarna. De meest trendy silhouetten van het seizoen, die op de catwalks en de internationale beurzen te zien waren en gedragen werden door mondiale influencers, combineren hedendaagse esthetiek met functionele eigenschappen die inspirerend zullen zijn voor de accessoiremarkt en cruciaal zullen zijn voor uw volgende collectie. Onze uitgebreide accessoire rapporten evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de nieuwste accessoiretrends voor dames. The Wide Strap Shopper neemt een iconisch stedelijk motief en vindt de plastic draag tas opnieuw uit als essentieel modeaccessoire. Strakke lijnen en smalle profielen geven brillen een ultramodern gevoel in The Narrow Rectangle, terwijl guur zomerweer de inspiratie biedt voor waterbestendige afwerkingen op hoeden in The Rain Bucket.

The Wide Strap Shopper

SS19 Belangrijke Dames Accessoire Trends

Geïnspireerd op de bescheiden draagtas wordt de eenvoudige boodschappentas verheven van dagelijks item tot mode must-have. Ongevoerde constructies in ultralichte, geplastificeerde stoffen hebben grote proporties en extra wijde hengsels. Stedelijke culturele verwijzingen voegen een vleugje speelsheid en humor toe aan functionele tassenstijlen.

The Narrow Rectangle

SS19 Belangrijke Dames Accessoire Trends

Het draait allemaal om ranke brilprofielen in SS19, met rechthoekige silhouetten die het overnemen van de grote modellen van voorgaande seizoenen. Een sterk hedendaags gevoel wordt gecreëerd via gekleurde contrasterende monturen, of zwevende lenzen zonder montuur die de futuristische profielen versterken. Zwarte lenzen versterken de op de Matrix geïnspireerde esthetiek.

The Rain Bucket

SS19 Belangrijke Dames Accessoire Trends

Hoeden passen zich aan aan de veranderlijke weersomstandigheden van Voorjaar/Zomer met beschermende waterbestendige eigenschappen. Geïnspireerd op de klassieke zuidwester, krijgen populaire ‘bucket’ hoed silhouetten een update met overdreven grote proporties en brede opstaande randen. Waterbestendige stoffen en rubberen afwerkingen verlenen structuur aan anders slappe constructies.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 Fast Fashion Accessories report, met alle essentiële accessoiretrends van de catwalks, social media en retail. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

SS19 Belangrijke Dames Accessoire Trends

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Maison Margiela Voorjaar Zomer 2018, Drome Voorjaar Zomer 2018, Miu Miu Voorjaar Zomer 2018, Paris Street Style, House of Holland Voorjaar Zomer 2018, MSGM Voorjaar Zomer 2018, Rains Voorjaar Zomer 2018, New York Street Style.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN