• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • SS19 Kleurentrends voor Fast Fashion voor Heren

SS19 Kleurentrends voor Fast Fashion voor Heren

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Trendstop biedt lezers van FashionUnited een kijkje achter de schermen van de belangrijke modetrends voor fast fashion voor heren op de Voorjaar/Zomer 2019 catwalks.

De herenmode experts van Trendstop presenteren de essentiële looks vanaf de internationale Fashion Week evenement voor heren. Deze zullen bepalend zijn voor fast fashion kleuren voor heren in SS19 en daarna. Met de voortzetting van de seizoenloze trend en de toenemende nadruk op gemakkelijke draagbaarheid, worden de kern mode- en accentpaletten ontworpen om in harmonie samen te werken, met tinten die gemakkelijk gecombineerd kunnen worden of een zelfverzekerde statement kunnen maken als ze van top tot teen worden gedragen. Onze uitgebreide kleurenprognoses evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke herenmode kleuren die het zowel zelfstandig als gecombineerd goed doen. Black Forest introduceert een meer actief gevoel aan donkere zomertinten, en roept een subtiele retro-sportieve uitstraling op. Blonde Camel illustreert de ontwikkeling van neutrale seizoenstinten, terwijl Fiery Orange opvallende kleuren verheft van accenttinten tot pittige all-over kleuren.

Black Forest

Met Black Forest blijven donkere tinten aanhouden in SS19. Gezwarte tinten groen zijn niet alleen beperkt tot formele kleding, maar injecteren een vleugje sportiviteit in het palet en gaan vooral goed gepaard met verwarmde neutrale kleuren, zoals Blonde Camel en Fiery Orange.

Blonde Camel

Neutrale tinten worden voor SS19 vernieuwd en verfijnd, en laten zich inspireren door woestijn landschappen. Blonde Camel ontwikkelt zich met een verwarmde afwerking die herinnert aan geblancheerde duinen. Daarmee zorgt het in SS19 voor vernieuwing van ontspannen maatwerk en verfraaide streetwear.

Fiery Orange

Fiery Orange, de kleur van het moment, maakt de overgang van winter in combinatie van de nieuwe neutrale tinten van het seizoen. Het gaat ideaal samen met Blonde Camel, maar deze felle oranjerode tint werkt ook goed als all-over statement, vooral voor de sport- en outdoor/actieve markten

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 Fast Fashion Colour Report, met de essentiële kleuren van de catwalks, streetstyle en social media influencers. Klik hier voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden Trendstop, van links naar rechts: Juun J, Hermes, N21 | Dior Homme, Kenzo, Acne Studios | Qasimi, What We Wear, Astrid Andersen | allen Voorjaar Zomer 2019

Trendstop