SS20 Fast Fashion Printtrends voor Heren

Trendstop biedt lezers van FashionUnited inzicht in de belangrijkste voorjaar/zomer 2020 printtrends die van invloed zullen zijn op de fast fashion herenmodemarkt.

Het printteam van Trendstop presenteert de nieuwste fast fashion trends die de herenmodeprints- en motieven zullen beïnvloeden in voorjaar/zomer 2020 en daarna. Onze experts hebben de belangrijkste designercollecties op de internationale catwalks geanalyseerd, waarbij onmisbare trends geïntroduceerd worden die van invloed zullen zijn op uw volgende printcollectie. Onze uitgebreide print- en grafische print rapporten en specialistische beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke basis vormt voor uw beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie fast fashion printtrends die een statement zullen maken binnen de herenmode in voorjaar/zomer 2020. Een streetwear esthetiek ligt ten grondslag aan de printmotieven van het seizoen, met stadsgezichten en graffiti die de tropische prints in Hawaiian Surf Club updaten, terwijl een sportief kleurenpalet de mondiale inspiratie in Digital Tribes verstedelijkt. In Typo-Patterns worden statement boodschappen omgezet in optische illusies door middel van abstracte plaatsingen en onverwachte vervormingen.

Typo-Patterns

Top-tot-teen typografie laat zich voor SS20 meer beïnvloeden door streetwear, met verstedelijkte grafische prints die een nieuwe boodschap overbrengen. Verborgen slogans, omgekeerde en gedraaide teksten, creëren optische beweging met gelaagde beelden die verdere vervorming versterken. Minimaal gebruik van kleur en monochrome paletten versterken statement prints.

SS20 Fast Fashion Printtrends voor Heren

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Fendi, Dior Homme, Valentino, allen Voorjaar Zomer 2019

Digital Tribes

Traditioneel tribaal beeldmateriaal wordt voor SS20 vernieuwd met strakke, hedendaagse digitale uitvoeringen. Een maximalistische benadering resulteert in zware verfapplicaties en geabstraheerde maskermotieven van top-tot-teen uitgevoerd op grote schaal. Opvallende grafische contouren en een door sport-geïnspireerd kleurenpalet vernieuwen tribale thema’s voor de moderne man.

SS20 Fast Fashion Printtrends voor Heren

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Agnes B, Faith Connexion, Henrik Vibskov, allen Voorjaar Zomer 2019

Hawaiian Surf Club

De huidige tropische trend verplaatst zich voor SS20 naar de stranden van Californië met een nieuwe street surfer

mentaliteit. De intensiteit van de kleuren wordt opgevoerd, met palmbomen, hibiscus- en strandmotieven gecombineerd met skylines van steden, vlammende grafische prints en graffiti kunst voor een hoogzomerse stedelijke uitstraling. SS20 Fast Fashion Printtrends voor Heren

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Liam Hodges, Valentino, MSGM, allen Voorjaar Zomer 2019

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Voorjaar Zomer 2019 Fast Fashion Print Report van Trendstop, waarin de meest onmisbare printthema’s van het seizoen zijn opgenomen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

SS20 Fast Fashion Printtrends voor Heren

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN