Stella McCartney duikt in badmode voor mannen

Stella McCartney breidt de activiteiten uit met een collectie zwemkleding voor mannen. Het werkt voor de productie samen met de Italiaanse textielfabrikant ISA SpA, onder een bredere onder-en badmodelicentie. Dat meldt WWD op basis van een statement.

McCartney stelt dat een swimwear collectie voor mannen een logische volgende stap was. “Het is een fantastische mogelijkheid om de mannenlijn verder uit te breiden. Ik wilde een nieuw, onderbelicht maar toch belangrijk deel van de mannelijke garderobe ontdekken, en de persoonlijkheid van de man verwerken in zwemkleding,” aldus McCartney volgens WWD. De collectie bestaat uit onder meer boxers, zwemshorts, t-shirts, hemden, strandlakens en duurzaam geproduceerde tote-tassen, voorzien van dierlijke en tropische prints.

De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar bij Stella McCartney-winkels, via de webshop en bij geselecteerde retailers zoals Harrods, Matchesfashion.com en Mr Porter. Prijzen variëren van 175 euro voor een zwembroek tot 265 euro voor hemden.

Afgelopen jaar tekende Stella McCartney de overeenkomst met ISA SpA voor de productie van de bad-en ondermode van het Britse label, met oog voor de voorwaarden omtrent duurzaamheid die het merk stelt. ISA is onderdeel van de Carisma Group en produceert en distribueert wereldwijd voor ruim veertig luxemerken, waaronder Dsquared2.

Beeld: Stella McCartney website

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN