• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Stella McCartney en sportmerk Adidas lanceren derde sportlijn

Stella McCartney en sportmerk Adidas lanceren derde sportlijn

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Stella McCartney is druk bezig. Na de enorme hit van de Stella McCartney collectie voor H&M, is de ontwerpster voor de derde keer met sportmerk Adidas in zee gegaan. De twee hebben al eerder succesvol samengewerkt, hoog tijd dus voor een vervolg. Naast de Ren-, Gym- en Zwem-categorieen is nu ook de Tenniscategorie in de nieuwe lijn vertegenwoordigd. En wel met schoenen, kleding en accessoires.

De tenniscollectie bevat plooirokken, jasjes en polo-shirts met bijpassende schoenen en accessories. De andere drie lijnen zijn geactualiseerd maar behouden bepaalde karakteristieken. Zoals de contrasterende pasvormen, van oversized tot nauwsluitend, succesvol gebleken in het verleden.

De kleuren voor 2006 zijn divers. Verschillende tinten rood, geel en groen worden gecombineerd met pastelkleuren. Naast kleuren en modellen is voor de collectie ook gebruik gemaakt van hoogstaande technologieen op sportgebied. De Adidas-expertise op technologisch gebied blijft diep ingebed in de Stella-collectie voor het sportmerk.

De Lente/Zomer collectie 2006 zal vanaf februari in warenhuizen en Adidas-winkels liggen. Prijzen varieren van 15 euro (accessoires) tot 260 euro.

Adidas
Stella McCartney