• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Stijlinstituut lid worden?

Stijlinstituut lid worden?

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vanaf heden kunt u lid worden van het onlangs geintroduceerde stijlinstituut. Met een lidmaatschap van het stijlinstituut krijgt u in een vroeg stadium informatie over ontwikkelingen en veranderingen op het gebied van gedrag, mentaliteit, stijl, mode, vormgeving, materiaal en kleur.

Wat biedt het lidmaatschap? Er zijn 3 verschillende soorten lidmaatschappen die stuk voor stuk een tailormade karakter hebben. Voor alle 3 geldt dat er voor leden tweemaal per jaar (in juni en december) een open atelier wordt georganiseerd met een uitgebreide presentatie van mode- en vormgevingstendensen. Daarnaast worden er diverse inspirerende lezingen gehouden door gerenommeerde vakmensen uit de voorhoede van de creatieve industrie.

Verder publiceert het stijlinstituut voor haar leden viermaal per jaar de stijlkrant. Tweemaal per jaar, in juni en december, in de vorm van een boeiend naslagwerk dat het thema, de inhoud en de achtergronden van de activiteiten tijdens de atelierdagen extra belicht. Inclusief modetendensen mannen, vrouwen en casual.

Daarnaast is er tweemaal per jaar, in maart en september, een stijlkrant met megatrends, vormgevingstendensen (anderhalf jaar vooruit) en een gecombineerde mode update (1 jaar vooruit). Voor wie in eerste instantie vooral in de stijlkrant geïnteresseerd is: deze is tevens los te koop en de eerste publicatie komt eind april uit.

Stijlinstituut