• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • StorePos goed betaalbare kassaoplossing

StorePos goed betaalbare kassaoplossing

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Om aan de vraag naar goedkopere kassaoplossingen te kunnen voldoen heeft SRS een nieuw softwarepakket ontwikkeld StorePos. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de voortdurend toenemende vraag om kassa's via internet te laten communiceren. Naast de traditionele manier van gegevens uitwisseling via een telefoonverbinding kan StorePos ook via een beveiligde ADSL verbinding communiceren. Hiermee kan eenvoudig op het hoofdkantoor een real-time omgeving worden gecreëerd waarbij de kassa elke kassabon via internet naar de centrale computer verstuurd.

Met StorePos wil SRS een situatie creëren waarbij een winkelier zelf eenvoudig zijn kassa kan installeren. Hiervoor maakt StorePos gebruik van de standaard ”plug en play” mogelijkheden van Windows XP. De uitwisseling van gegevens tussen de kassa en de voorraadadministratie is volledig open waardoor andere leveranciers van centrale software eenvoudig StorePos aan hun centrale software kunnen koppelen.

De functionaliteit is zeer compleet. Naast de afrekensoftware heeft StorePos standaard een aantal zeer interessante functies waaronder de koppelingen met een chipcard t.b.v. loyalty, diverse pin apparatuur en klantentelsystemen.

De prijs van StorePos is € 398,00. SRS levert al complete kassasystemen vanaf € 2.693,00.

SRS
storepos