• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Suitsupply introduceert vrijetijdskleding

Suitsupply introduceert vrijetijdskleding

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Amsterdamse mannenmodemerk Suitsupply biedt vanaf vandaag een kleine collectie vrijetijdskleding aan. De nieuwe collectie is bedoeld ter aanvulling van de pakken waar het merk om bekend staat. Dat meldt WWD.

De nieuwe collectie bestaat uit een paar leren gympen, een hoodie en bijpassende joggingbroek van kasjmier, een katoenen sweatshirt met bijpassende joggingbroek, een T-shirt met ronde hals en een met v-hals en een paar boxershorts. Een paar gympen kost 129 euro, terwijl een set van 2 onderbroeken voor 39 euro verkrijgbaar is.

”We concentreren ons hoofdzakelijk op pakken en jasjes, maar we wilden die collectie aanvullen met vrijetijdskleding die lekker zit als je op reis bent,” zei Nish de Gruiter, vice-voorzitter van Suitsupply USA in een interview met WWD. Deze lijn zal naar verwachting klein blijven, zei hij erbij.

Suitsupply is fors aan het uitbreiden in het buitenland, met name in de Verenigde Staten. Naast een samenwerking met warenhuisketen Bloomingdale’s, waar het merk een shop-in-shop overeenkomst heeft, komen er dit jaar winkels bij in Los Angeles, San Francisco, Long Island en het sjieke Greenwich, Connecticut.

SuitSupply