Supertrash lanceert protestcollectie tegen Trump

Supertrash brengt een collectie met een politiek tintje op de markt. De statement collectie richt zich direct tegen de Amerikaanse president Trump en moedigt de klanten aan te ‘vechten voor female rights’.

“Vrouwen van de wereld, dit is ons moment! Support je zusters en strijd samen voor vrouwenrechten en tegen Trump. Grab ‘m by the…? Not this Pussy!,” schrijft het modemerk strijdbaar in een persbericht.

@supertrash.hq launches a special capsule collection #fempowerment #fightforyourrights #notthispussy

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@superolcay) op

Oprichtster Olcay Gulsen laat weten: “Trump brengt ons 200 jaar terug in de tijd, dit is levensgevaarlijk voor vrouwen. Daarom heb ik een collectie shirts uitgebracht met spandoekachtige teksten zoals ‘Not This Pussy’ en ‘Free America’. Ook onze etalages gaan we in die stijl aankleden. Onze vrouwelijke consument moet blijven strijden voor dingen die wij zo vanzelfsprekend vinden op dit moment in Nederland.”

De collectie bestaat uit verschillende T-shirts en sweaters met teksten als #fempowerment, Fok Jou, Not This Pussy en Free America. Prijzen variëren van 39,95 euro voor een T-shirt tot 69,95 euro voor een sweater.

Supertrash lanceert protestcollectie tegen TrumpSupertrash lanceert protestcollectie tegen TrumpSupertrash lanceert protestcollectie tegen TrumpSupertrash lanceert protestcollectie tegen Trump

Vanaf 29 maart is de collectie verkrijgbaar via eigen winkels, de webwinkel en geselecteerde verkooppunten.

Beeld: Supertrash

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN