• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sylvie Meis stopt samenwerking met Hunkemöller

Sylvie Meis stopt samenwerking met Hunkemöller

Door Esther Hut

4 mei 2016

Mode

Sylvie Meis heeft besloten haar samenwerking met Hunkemöller te beëindigen. Vrijdag wordt haar laatste swimwear collectie genaamd 'Sylvie Swim Collection' gelanceerd.

De 38-jarige tv-presentatrice heeft besloten zich te focussen op eigen projecten en dit zou het juiste moment zijn om de samenwerking te beëindigen. "Hunkemöller en ik hebben spannende jaren beleefd met grote collecties en campagnes. In de toekomst wil ik mij graag verder blijven ontwikkelen op zowel het zakelijke als het creatieve vlak en mijzelf meer dan ooit wijden aan mijn eigen projecten," zegt Meis in een persbericht.

Hunkemöller's CEO Philip Mountford is erg te spreken over de samenwerking tussen het lingeriemerk en Meis. Volgens Mountford is het bedrijf getransformeerd tot een internationaal geliefd en sociaal merk en is Meis hier een belangrijke factor in geweest. "Sylvie was niet alleen een belangrijke Brand Ambassador, maar haar designer collecties hebben een stijgende lijn in de sales laten zien," zegt hij.

Sylvie Meis is sinds 2012 Brand Ambassador van het Nederlandse lingeriemerk. Naast een reeks swimwear collecties, lanceerde ze in samenwerking met Hunkemöller de afgelopen jaren ook lingeriecollecties, een sportcollectie en twee parfums. Het is niet bekend op welke projecten Meis zich gaat focussen.

De Nederlandse modeblogger Anna Nooshin wordt genoemd als opvolger van Sylvie. Dat zou een bron hebben verteld aan De Telegraaf. Hunkemöller is nog niet ingegaan op de geruchten.