• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Sylvie Meis x Van Haren

Sylvie Meis x Van Haren

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Sylvie Meis heeft samen met Van Haren een schoenencollectie gelanceerd. De ‘Sylvie Meis for Van Haren’ partycollectie werd in Hamburg gepresenteerd en is vanaf 24 november in alle Van Haren-winkels en in de webshop verkrijgbaar.

De collectie bestaat uit negentien verschillende modellen van ‘ingetogen chic tot fashion forward en glamorous’. De schoenen zijn voorzien van strass en kant en uitgevoerd in drie kleuren: zilver, zwart en roségoud.

Sylvie Meis: “Iedere vrouw houdt van schoenen. Het zijn geweldige accessoires die een outfit helemaal compleet maken. Daarom vind ik het fantastisch dat ik met Van Haren deze collectie mag lanceren.”

Volgens Van Haren is Sylvie Meis de perfecte ambassadrice voor de partycollectie. “Wie weet er beter met welke schoenen je een grandioze entree maakt op de rode loper of de dansvloer? Sylvie heeft een sterke mode-intuïtie en voelt dus perfect aan hoe een ultiem feestelijke schoencollectie eruit moet zien. Een samenwerking tussen haar en Van Haren voelde dus meteen heel logisch en vanzelfsprekend. Onze gezamenlijke passie voor schoenen is terug te zien in het geweldige eindresultaat, dat perfect aansluit bij de andere schoencollecties in onze winkels,” laten Van Haren-directie Krein Bons en Joost van Disseldorp in een persbericht weten.

Beeld: Van Haren


Sylvie Meis
Van Haren