• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • TCN Poperty Projects stevent af op Internationaal succes door overname van MGC/MECs Salzburg

TCN Poperty Projects stevent af op Internationaal succes door overname van MGC/MECs Salzburg

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

MGC/MECs Mode & Eventcenter in Salzburg, Oostenrijk, heeft een nieuwe eigenaar. TCN Property Projects (TCN PP), internationaal vastgoedontwikkelaar te Utrecht, en MGC/MECs hebben afgelopen voorjaar een overnamecontract getekend. Het management team blijft onveranderd. Center manager Gen. Dir. Wolf-Dieter Kepplinger en zijn team, zijn zeer gemotiveerd om de hernieuwde richting sturing te geven.

Samenwerking met een bedrijf welke op Europees gebied veel ervaring heeft, is voor MGC/MECs een grote en significante stap naar nog meer succes. MGC/MECs heeft in TCN PP een eigenaar gevonden die een sterke internationale basis kan bieden welke nodig is om te kunnen groeien. "TCN PP is de perfecte partner voor ons bedrijf. Het heeft een netwerk opgebouwd in mode- en sport centra in heel Europa", vertelt Kepplinger, die de overname vanaf het begin af aan een warm hart toedraagt. "We hebben vanaf nu een pan-Europese samenwerking die een grote bijdrage levert aan de belangen van onze huurders en bezoekers."

TCN Property Projects

TCN Property Projects is opgericht in 1994 en exploiteert en ontwikkelt innovatieve, complexe vastgoedconcepten op een onconventionele manier en heeft kantoren in Nederland, Duitsland, Portugal, België, Charlemagne, Groot- Brittannië, Spanje, Turkije en Hongarije. Alle projecten hebben te maken met gebouwen, bestaande of nog te realiseren, en altijd ligt het accent op de functie ervan en - nog belangrijker - hoe mensen daarin functioneren, presteren en zich goed voelen.

Momenteel is TCN PP eigenaar of manager van de volgende trade marts in Europa: Mode Centrum Almere (NL), Sports Business Center in Leusden (NL), Hannover Trade Mart (DU), Imotex in Neuss (DU), Barcelona Moda Centre (ES) en Home Trade Center in Nieuwegein (NL).

Voor meer informatie over het TCN Property Projects verwijzen wij u naar onze website: www.tcnpp.com

TCN