• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Technology that fits your style

Technology that fits your style

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

12 mei aanstaande vinden in het auditorium van Microsoft te Schiphol een interessant aantal workshops en een plenaire sessie plaats omtrent alle technologieën en ontwikkelingen die bedrijven in de kleding-, schoenen-, sportartikelen en accessoirebranche nu en in de toekomst onderbouwen.

Tijdens dit evenement, Technology that fits your style, komen in plenaire en parallel sessies onderwerpen aan bod als betaalbare software voor grote en kleine productie- groothandels en kleinhandelsbedrijven , Electronic Data Interchange (EDI), Early Forecasting, Rapportages in Excel, Virtual Merchandising voor fashion, CRM relatiebeheer, Product Data Management, Microsoft .NET, Microsoft Business Solutions en overige belangrijke fashion software. Hiermee worden alle processen die voor bedrijven in de kleding-, schoenen-, sportartikelen en accessoirebranche belangrijk zijn behandeld.

Sprekers van o.a. Intres, Microsoft, FashionUnited.com, Visual Retailing, A3 Forecast Solutions, ACA en Pebblestone geven u een blik op hoe u uw bedrijfsprocessen kunt vereenvoudigen en integreren. De prijs voor deelname aan dit evenement bedraagt €250,-. Het volledige programma en meer informatie over de onderwerpen zijn te bekijken op www.fashion-it.info

TECH