• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tegen bibberbenen

Tegen bibberbenen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

We kunnen er niet meer omheen dit seizoen (en de vraag is of we dat willen): panty's zijn hot! In kleur, met patronen of voorzien van sexy accentjes.

Deze winter zien we eens iets anders op straat dan de eeuwige spijkerbroek. Minirokjes zijn definitief doorgebroken. En daarmee komen de benen extra in het licht te staan. Beenwarmers, slobsokken en maillots mogen opvallen en dienen dit jaar om dat grote stuk been dat we onder die rokjes overhouden lekker op te warmen. Maar de hoofdrol is dit najaar weggelegd voor de panty.

De opvallendste versie van die beenmode is de zogenaamde 'opaque' panty. Jarenlang gooiden we iedere panty met een beetje glim resoluut de deur uit (hoe matter, hoe beter). Nu is glans ook voor dikkere varianten juist heel belangrijk. Dat komt waarschijnlijk door de invloed van de zestiger jaren, toen de minirokjes én de opaques werden uitgevonden.

Ook uit die tijd komen de gekleurde maillots -ook opaque- in felle kleuren als grasgroen, kanariegeel, oranje en het populaire rood. Ze zijn er als overknee (heel spannend en stoer) of gehele panty en maken van ieder zwart rokje een blikvanger. Ook de panty met print is terug. Eerst nog voorzichtig, in horizontale strepen, maar nu ook weer met bloemen in zachte doorlopende tinten. Kijk hiermee wel uit: zo'n printje wordt snel een beetje 'fout'.

Wil je écht iets spannends voor de feestdagen, kies dan voor de nieuwste sexy modelletjes met nep-gespen, koordjes of knopen. Ze zijn er van Trasparenze, zoals deze op de foto met bandjes, of van La Perla, met opgedrukte korsetsluiting. Boven een paar laarzen zie je op deze manier nét een sexy stukje been en wanneer je écht trots bent op je lange stelten, dan draag je ze met een paar hakjes. Superverleidelijk en ook nog redelijk warm.

beenmode