• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tequila Persbericht

Tequila Persbericht

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Tequila is een nieuw damesmodelabel met een internationale allure in het midden-hoog segment. Tequila is gemaakt voor de moderne trendy vrouw die zich wil onderscheiden. Tequila staat voor charme, vrouwelijkheid, passie, luxe kwaliteit en service. Het is een vooruitstrevende, eigenzinnige collectie welke voor de herfst-winter 20082009 bestaat uit 3 thema's (BLANCA, PLATA, REPOSADO). De rijke materialen en kleuren die gebruikt zijn, worden met zorg geselecteerd en voorzien van geraffineerde details.

Er wordt gewerkt met hoogwaardige Italiaanse stoffen. Om de look te completeren heeft Tequila ook prachtige leren jassen en modieuze leren riemen Tequila wordt ontwikkeld geproduceerd en verkocht door Tequila Fashion International B.V. te Breda. Tequila Fashion is een jong en dynamisch bedrijf, waarbij snel ingespeeld kan worden op de behoefte van de klant. Vanaf medio Januari 2008 zal de collectie te zien zijn in de showroom te breda, waar de verkoop start.

Eind juni 2008 kan de collectie in de winkels verwacht worden. Voor meer informatie of afspraken kunt u contact opnemen met:

mw. G. Verheijden
Mob. 0031(0)648 492 541
gimonde@tequilafashion.eu 

tequila