• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • The Weeknd aangesteld als ambassadeur Puma

The Weeknd aangesteld als ambassadeur Puma

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Sportlabel Puma heeft Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd, aangesteld als wereldwijde ambassadeur en nieuw creatief collaborator. Dat heeft het sportmerk bekendgemaakt.

De nieuwe collectie zal in 2017 in de winkels liggen en bestaat uit kleding en sneakers, die omschreven wordt als ‘een fusie van Puma’s sport-geïnspireerde ontwerpen en The Weeknd’s esthetiek van de straat, zoals te zien bij zijn label XO’, aldus het sportmerk. De samenwerkingscollectie gaat Puma x XO heten.

Naast een eigen collectie zal de artiest ook het gezicht worden van de nieuwe campagne die ’Run the Streets’ heet en in november wordt gelanceerd. Met de campagne wil Puma een platform creëren voor streetwear, gecombineerd met technologie. In de eerste campagne draagt The Weeknd de nieuwste Sportstyle items, zoals Ignite evoKnit en Ignite Limitless schoenen en Evo Apparel kleding.

Puma werkt graag samen met bekende sterren. In 2014 benoemde het sportmerk Rihanna tot creatief directeur en tijdens Paris Fashion Week heeft ze zojuist haar Fenty x Puma modelijn gepresenteerd. Kylie Jenner was recentelijk nog het gezicht van de ‘Do You’ campagne.

Beeld: Puma

Puma
The Weeknd