• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tom Ford lanceert ondergoedlijn

Tom Ford lanceert ondergoedlijn

Mode

Door Anne Buis

7 feb. 2017

Ontwerper Tom Ford heeft een ondergoedlijn aan zijn label toegevoegd. Hij start met een mannencollectie en heeft een licentie afgesloten met de Italiaanse fabrikant Albisetti International. Dat meldt WWD.

In een statement laat de ontwerper weten: “De creatie van Tom Ford Men’s Underwear is een natuurlijke uitbreiding van onze zeer succesvolle mannencollectie en komt op een moment dat het merk Tom Ford zich stevig neerzet als leading label in de mannenmode. Albisetti International is de perfecte partner voor deze stap, gezien hun toewijding om uit te blinken en het kwalitatief hoogste product is indrukwekkend. De sterke esthetiek van hun familiebedrijf maakt hen tot de perfecte partners.”

Er zijn nog geen details bekendgemaakt over welke items de collectie zullen vormen, evenals prijzen of de distributie. Maar het modebedrijf liet wel weten de business ‘dichtbij’ te houden, en de ondergoedcollectie zal in ieder geval verkocht worden via de winkels en e-commerce. Daarnaast zal de lijn verkrijgbaar zijn in geselecteerde warenhuizen en online partners.

Eerder liet Ford al weten nog veel meer plannen te hebben met zijn label, zo zal hij ook een luxe horlogelijn lanceren.

Beeld: Facebook Tom Ford