• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tommy Hilfiger verhuist de show naar Los Angeles

Tommy Hilfiger verhuist de show naar Los Angeles

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De see-now-buy-now catwalkshow van Tommy Hilfiger verplaatst naar een andere locatie. De show, die meestal in New York gehouden wordt, zal dit keer in Los Angeles plaatsvinden. De show staat gepland op 8 februari.

De show zal plaatsvinden in Venice Beach in Los Angeles, en zal ‘de Californische levensstijl die de Tommy x Gigi collectie inspireert weerspiegelen’. Er worden meer dan 3.000 mensen verwacht, variërend van pers, inkopers, influencers tot consumenten.

Het wordt de tweede in-season show die zich richt op consumenten. De zogeheten ‘TommyNow’ zal de lentecollectie 2017 presenteren, evenals de capsule collectie Tommy x Gigi.

“TommyNow gaat over inclusiviteit, de fusie tussen mode en entertainment, het vieren van de popcultuur, en het verbinden van onze consumenten wereldwijd om ze te inspireren," zei Hilfiger tegen WWD. "De casual, coole, chique look die de modewereld dit seizoen leidt is geboren en getogen in Los Angeles, en ik weet dat deze show zich op Venice Beach thuis zal voelen." Tevens liet hij weten dat de lentecollecties geïnspireerd zijn op de West Coast.

De Hilfiger women show vindt plaats op de vooravond van de New York Fashion Week, die plaatsvindt van 9 tot en met 16 februari in Manhattan.

Beeld: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger