• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Totally Sexy! Eerste Tally Weijl-vestiging in Amersfoort

Totally Sexy! Eerste Tally Weijl-vestiging in Amersfoort

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Op 19 april opent Tally Weijl de deuren van haar eerste Nederlandse vestiging. De Zwitserse young fashionketen heeft grootste plannen voor de Nederlandse markt. Binnen vijf jaar wil het bedrijf vijftig (franchise)winkels openen in Nederland. Na Amersfoort volgt Utrecht (mei) en Nijmegen (september). Voor dit jaar staan er in totaal 10 winkels gepland.

Daisy de Rover is de agent voor Tally Weijl in Nederland. Zij verklaart het grote succes: "Tally Weijl is enorm goed in het commercieel vertalen van trends. Onze trendwatchers halen de inspiratie voor de collecties uit het straatbeeld. Dat levert jonge en trendy fashion op."

"Verder begrijpen we het belang van steeds nieuwe collecties en van winkels die nieuw en verrassend moeten blijven."

Presentatie en visiual merchandise zijn van doorslaggevend belang om de jonge collectie goed voor het voetlicht te krijgen op de winkelvloer. Hierin worden de Tally Weijl ondernemers dan ook uitstekend in ondersteund." Daisy de Rover heeft met haar team mensen, ondersteund door Ernst Hakman van FashionUnited Franchise, de afgelopen 12 maanden keihard aan de voorbereiding voor deze openingen van Tally Weijl gewerkt. "We hebben alles nu klaar voor de expansie van Tally Weijl in Nederland", aldus de Rover. "Er is een witte vlekkenplan opgesteld, er zijn markt onderzoeken gedaan, de steden zijn qua locaties in kaart gebracht, de formule handboeken zijn klaar en we hebben al een groot aantal partners klaarstaan. Nederland gaat starten met het nieuwste winkelconcept van Tally Weijl en we zijn erg blij met deze primeur. "

Ernst Hakman: "De winkels van Tally Weijl worden geopend op de A1 locaties van de grotere steden. Vooralsnog zoeken we in steden met meer dan 200.000 consumenten verzorgingsgebied en locaties met meer dan 130.000 passanten per week. De locaties die we zoeken hebben een grootte tussen de 170m2 en 250m2 BVO. De retailpartners die we zoeken hebben ruime ervaring met fashion en weten wat ondernemen is."

Tally Weijl bestaat sinds 1984 en is inmiddels één van de snelst groeiende en bijzonder succesvolle franchise formules. Op dit moment zijn er in Europa 320 winkels in 23 landen. De doelgroep is de jonge zelfbewuste vrouw die van het leven houdt, ze houdt van flirten en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Tally Weijl speelt hier op in door een zeer vrouwelijke collectie te bieden en kan hierdoor haar claim "Totally Sexy!" op alle fronten waar maken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Ernst Hakman tel. 06-14645923 ernst@fashionunited.nl

Tally Weijl
TallyWeijl