• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Traffic biedt balans tussen gekleed en casual

Traffic biedt balans tussen gekleed en casual

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Als vertrouwde naam in met name pantalons en vesten staat het merk Traffic al jaren garant voor evenwichtige herencollecties. Het merk weet subtiel in te spelen op modische trends, zoals dat ook in de wintercollectie 2005 tot uiting komt. Behalve onmisbare basics, biedt Traffic een breed scala aan pantalons in aansprekende kleuren en dessins.

Bordeaux en paars zijn voorbeelden van smaakvolle uitbreidingen op het standaard kleurenpalet.De modellen variëren van five pockets tot flat fronts in diverse stretchkwaliteiten corduroy en gewassen katoen, al dan niet met een velvet of leather finish. Daarnaast omvat de collectie pantalons van trevira-wol-lycra met nieuwe optieken als visgraat, melanges en tweed. De pantalons zijn voorzien van verlegde naadzak of vleugelzak. Samenvattend laten de pantalons uit de Traffic wintercollectie 2005 een mooie balans zien tussen goed gekleed en verzorgd casual.

Warm aanbevolen Traffic heeft tevens een naam hoog te houden als het gaat om vesten. Die ontbreken in de wintercollectie 2005 dan ook niet. De vesten ademen een comfortabele sfeer uit met stoere elementen die passen bij het koudste seizoen van het jaar. De breisels zijn overwegend grof van structuur, wat tegelijkertijd zorgt voor een sportief accent. Applicaties van alcantara, cord en wol geven de verschillende modellen elk hun eigen karakter, evenals de toepassing van rits of knoopsluiting. In een stijl die vergelijkbaar is met die van de vesten, voert Traffic in de nieuwe wintercollectie ook enkele pull-overs.

Prijs als bewijs Met de uitgebreide wintercollectie 2005 speelt Traffic in op de actuele verschuiving van leeftijdsdoelgroepen naar smaakgroepen. Consumenten laten zich steeds moeilijker typeren, wat betekent dat zowel detaillist als producent nog beter naar de klant moeten luisteren. Daarnaast zullen ze moeten samenwerken voor commercieel succes en dat is precies wat Traffic nastreeft. Daarvan is niet alleen deze wintercollectie, maar ook de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding het bewijs. Het enthousiaste team van Traffic voegt daar de nodige flexibiliteit vereiste betrouwbaarheid aan toe.

TRAFFIC