De Essentiele SS17 Kindermode Trends vanuit Magic

Onze trendexperts hebben de essentiële trends voor de commerciële kindermode markt op een rijtje gezet. Deze nieuwe concepten zullen naar verwachting invloed hebben op de commerciële modeassortimenten en zullen zich voor voorjaar/zomer 2017 ontwikkelen op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Trendstop geeft lezers van FashionUnited een exclusieve vooruitblik op de top trends direct vanuit de Children’s Club tijdens Magic Las Vegas voorjaar/zomer 17 editie.

The Drawstring Jogger

De Essentiele SS17 Kindermode Trends vanuit Magic

Een voortzetting van de genderneutrale trend duikt op in kindermode voor voorjaar/zomer 2017, met deze uitermate draagbare relaxte broeken. Losse jersey toont hoe comfortabele stoffen gebruikt kunnen worden voor modebewuste silhouetten, uitgevoerd in een reeks getextureerde afwerkingen voor een landelijke touch.

Surf’s Up

De Essentiele SS17 Kindermode Trends vanuit Magic

Prints en grafische motieven krijgen dit seizoen een zomers tintje voor een leuk surfavontuur. Grote letters creëren een statement op zomerse basisstukken zoals vesten en badpakken, met de nadruk op grafische contrasten voor een hedendaagse uitstraling. Prints over de gehele oppervlakte spelen met het thema’s als surfplanken en palmmotieven, uitgevoerd op een naïeve, met de hand getekende manier.

Delicate Watercolours

De Essentiele SS17 Kindermode Trends vanuit Magic

Zachte concentraten van aquarel worden op beheerste manier toegepast, en vervangen de strak uitgetekende motieven met een lichtere toets. Verwaterde kleuren bieden een verfijnde esthetiek voor traditionele strepen en stippen, waarmee de vrijgevochten sfeer van de SS17 kindermode collecties versterkt wordt.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen een voorproefje van de deskundig samengestelde rapporten van Trendstop met een gratis exemplaar van de Spring Summer 2015 Bubble Trade Show Overview. Klik op de banner voor uw gratis presentatie, met een lijst van trendy merken en boeiende trends die hun opwachting maken in de kindermode markt.

De Essentiele SS17 Kindermode Trends vanuit Magic

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Splendid, Oh Baby, Baby Face, Shade Criters, Blitz Kids, EMC, Play Up, allen Voorjaar Zomer 2017.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN