• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Trendy day in WFC

Trendy day in WFC

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Trendy day in WFC Op 24 maart aanstaande zal de uitbreiding van de parkeergarage van het World Fashion Centre feestelijk worden geopend door Frans Molenaar. Belangrijk onderdeel van deze opening is de presentatie van vijf mega doeken aan de buitenzijde van de garage tussen snelweg en gebouwen in.
Deze enorme doeken beslaan de gehele lengte van de parkeergarage en hebben gezamenlijk een oppervlakte van zo'n 700 m2!

Op twee doeken wordt de consument geïnformeerd over de kleuren van het komende zomerseizoen. Een doek is speciaal gericht op vrouwen en een op mannen. De kleurpaletten per seizoen zijn samengesteld door Meta Struycken, ontwerper en hoofd styling van het voormalige Nederlands Mode Instituut.
Deze kleurpaletten worden ieder seizoen aangepast. De andere doeken zijn geïnspireerd op de dynamiek van de modebranche en het World Fashion Centre Amsterdam.

De opening vindt plaats tijdens de TrendDay voorjaar 2003. Deze dag zal geheel in het teken staan van de laatste trends op modegebied. Er worden diverse workshops en demonstraties gegeven, ook is er een mediaplein met ondermeer Textilia, Vrouwenmode, Mannenmode en AFS Magazine. Daarnaast worden detaillisten gewezen op de mogelijkheden om Hot items uit voorraad te kopen en direct mee te nemen.

WFC