Terwijl alle - zogenaamde - happy singles op zoek zijn naar ware liefde hoeven sommige mensen niet langer te zoeken. Trouwen is weer hip, en de sterren kunnen natuurlijk niet achterblijven. Laat staan Jennifer Lopez, die Ben Affleck aan haar verleidelijke haakje heeft geslagen.

JLo en Ben Affleck maakten in november van vorig jaar bekend huwelijksplannen te hebben. Het blijft echter de vraag wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen. Lopez ontkent dat de twee willen trouwen op Valentijnsdag. "We weten echt nog niet wanneer we gaan trouwen. We zijn nog steeds aan het overleggen over de datum", vertelde de beeldschone Jennifer afgelopen zondag aan een Braziliaanse krant. Het wordt het derde huwelijk voor La Lopez en het eerste voor Ben Affleck. Nu maar hopen dat ze het wat langer volhoudt dan de vorige twee keer.

Een ander geheimzinnig huwelijk is dat van mode-ontwerpster Stella McCartney en haar geliefde Alasdhair Willis. Misschien zijn ze inmiddels getrouwd als dit artikel gepubliceerd wordt. Maar misschien ook wel niet. In ieder geval gaan er in de modejournalistiek diverse geruchten rond. Zo zou ze getrouwd zijn op nieuwjaarsdag, vorig weekend en zal ze gaan trouwen in de nabije toekomst. Ook werd gezegd dat Stella's vriendinnen Madonna en Gwyneth in Ierland zaten te wachten om het huwelijk bij te wonen. En dat terwijl volgens een andere bron vader Paul per vliegtuig op weg was naar India. We wachten rustig af...

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN