• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Tunnus Boonstra krijgt Betty Arenthals Award

Tunnus Boonstra krijgt Betty Arenthals Award

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Tunnus Boonstra van Boonstra Schoenen in Hoogeveen heeft op de Mitexdag in Apeldoorn de Betty Arenthals Award gekregen. Het was de tweede keer dat de Award, waarmee ondernemers in de mode-, schoenen- en sportdetailhandel hun waardering tonen voor een collega, werd uitgereikt.

De jury vond dat Boonstra moest winnen vanwege zijn idee voor de folder 'Alles Kids??!' waarmee kinderschoenenwinkels de consument op een leuke manier kunnen informeren over het onderhoud en gebruik van kinderschoenen zodat het aantal klachten en ontevreden klanten afneemt. "Boonstra heeft zich bereid getoond te willen investeren in gemeenschappelijke ondernemersbelangen waarmee hij een voorbeeld is voor de branche. Dat zijn zaken waaraan de jury waarde hecht," aldus het juryrapport.

Boonstra zelf vindt het logisch iets te doen waar anderen ook wat aan hebben: "We hebben allemaal met klanten te maken. Dit alleen doen werkt niet. Zo help je collega's er ook mee." De folder is een groot succes. Van de eerste versie zijn inmiddels 300.000 exemplaren besteld. Boonstra: "We gaan de eerste folder nu updaten met andere plaatjes en nieuwe teksten." Deze kan vanaf voorjaar 2008 door kinderschoenenondernemers besteld worden.

tunnus boonstra