• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Twinlife overgenomen

Twinlife overgenomen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Twinlife is door Euretco verkocht aan Four Holding BV, waar ook Twinlife directeur Gauke Poelman eigenaar van is. De overname zal 1 januari 2006 een feit zijn. Volgens Four Holding zal er wat betreft de bedrijfsvoering weinig tot niets veranderen. De ingeslagen weg wordt verder voortgezet. Bob Sikkema, een van de vier eigenaren van Four Holding BV.: "Wij zijn zeer tevreden met de gang van zaken. Twinlife is een gezond bedrijf, en Four Holding is goed bekend met Twinlife. Tot 2001 was Twinlife geheel in het bezit van de Poelman Groep, waar Gauke Poelman eigenaar van was. In 2001 heeft Poelman de helft van de aandelen verkocht aan Euretco. De andere helft bleef in het bezit van Gauke Poelman. Met Rene Pare, Jean-Paul Heunks en Gauke Poelman heb ik later Four Holding opgericht. Het feit dat Twinlife nu geheel weer terug is bij ons maakt de cirkel rond."

Euretco is al enige tijd bezig met het afstoten van merken. Vorige week kwam het bericht dat L-Unlimited, het bedrijf dat de licentie van Elle Womenswear exploiteerde voor Euretco, failliet is. De licentie is momenteel weer in handen van de Franse licentiegever Hachette Filipacchie Medias. Ook het merk Cracker wordt afgebouwd. De merknaam blijft wel in bezit van Euretco.
Norbert van Noesel, manager Marketing en Communicatie bij Euretco:"We zijn bijzonder gelukkig met de overname van Twinlife door Four Holding B.V. Twinlife is een zeer succesvol merk, dat zich bij Four Holding verder kan ontwikkelen. Wij kunnen ons nu volledig richten op de dienstverlening aan zelfstandige ondernemers."

 

Twinlife