• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Unique-lijn van Topshop nu ook verkrijgbaar in Nederland

Unique-lijn van Topshop nu ook verkrijgbaar in Nederland

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Na de langverwachte opening van de eerste Europese flagship store in Amsterdam heeft Topshop een nieuwe mijlpaal: de lancering van Topshop Unique. De high-end lijn is nu eindelijk ook te koop in Nederland.

“We zijn erg enthousiast over onze unieke AW15-lancering,” vertelde Georffrey Finch, creative design consultant voor Topshop Unique, Boutique en special projects aan FashionUnited tijdens de lancering. “Nu leek echt een goede tijd om de unieke collectie kennis te laten maken met de markt en om dichtbij onze klanten te zijn."

Finch werkte samen met creative director Kate Phelan. Samen maakten ze een collectie, die geïnspireerd is op het ‘Unique meisje’. “Voor AW15, zie je ons Unique meisje – ze is een beetje chique -, stel je voor dat ze het landgoed verlaat en aankomt in Londen en naar Annabel’s gaat,” legt Finch uit. “Ze is grillig van karakter en kijkt op een bepaalde manier naar haar Britse erfgoed, met een nieuwe look.” Het concept is vertaald in een colletie met rijke bloemenprints, kilts met ‘een beetje been’ en avondjurken van fluweel met struisvogelverendetails.

De exclusieve Unique-lijn is nu te koop in de Topshop-winkel in Amsterdam en via de webshop. Prijzen variëren van 60 tot 900 euro.

TOPSHOP
Topshop Unique