• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Unisoft ondersteunt retailer met instore communicatie

Unisoft ondersteunt retailer met instore communicatie

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Presentatie nieuwe instore communicatie oplossing op FashionUnited Event

Unisoft biedt retailers een totaaloplossing van planning, inkoop, logistiek, verkoop, EDI tot aan uitgebreide managementinformatie. Unisoft is onderdeel van de RetailVision Group; één van de leidende internationale aanbieders van oplossingen voor retailorganisaties in de non-food sector.

Vanwege de toegenomen belangstelling voor instore communicatie, heeft Unisoft een nieuwe oplossing ontwikkeld die inspeelt op de behoefte van retailers aan interactieve communicatie met klanten binnen hun winkel. Met behulp van de nieuwe oplossing InstoreFlow wordt de klant in de winkel voorzien van aanbiedingen en productinformatie. Hierdoor kan de klant sneller en beter kiezen, selecteren en beslissen. De klanttevredenheid zal toenemen, en daarmee de verkoop en klantentrouw.

InstoreFlow ondersteunt diverse communicatiekanalen en technologieën en biedt daarmee ondersteuning aan de retailer's multichannel strategie. Van klantenschermen bij de kassa tot verschillende LCD- en plasma schermen en kiosk informatiepunten in de winkel, alsmede de mogelijkheid tot raadpleging van dezelfde informatie via het internet. De architectuur van dit platform biedt zowel een on-demand (on-line) als een off-line ondersteuningssysteem en bevat daarnaast een complete content management oplossing.

Met behulp van InstoreFlow kunnen retailers:

* Product informatie, product kenmerken, alsmede gebruiks- en wasvoorschriften communiceren naar hun klanten. * Promoties die het resultaat zijn van veranderde vraag in hun winkels ondersteunen. * Snel reageren op activiteiten van concurrenten * Communicatie afstemmen op factoren als seizoen, tijd van de dag, zowel op winkel- als klantengroep niveau. * Merk- en leveranciers acties ondersteunen en beoordelen (door middel van administratieve mogelijkheden voor het bepalen van Return on Investment) * De verkoop sturen door het beïnvloeden van de presentatie (voorraad, marge, categorie). * De winkel beleving van de consument verbeteren. * Ten alle tijden prijzen en beschikbaarheid van producten controleren. * De verkoopomgeving aansturen.

Tijdens het FashionUnited Event informeert Unisoft u graag over deze nieuwste instore communicatie oplossing en alle andere nieuwe ontwikkelingen op het gebied van winkelautomatisering.

Voor meer informatie over Unisoft Retail Solutions belt u naar +31 (0)416 565050 of kijkt u op www.unisoft.nl

Unisoft