• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • V&D start afhaalrestaurant

V&D start afhaalrestaurant

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Warenhuis V&D gaat kant-en-klare maaltijden verkopen. Vanaf vandaag kan de klant in de zogenoemde La Place Mangerie zijn eigen warme of koude maaltijd samenstellen, die ter plekke wordt bereid en ingepakt. De warenhuisketen wil zich hiermee onderscheiden van andere 'take-away' concepten.

De eerste La Place Mangerie is deze week geopend bij de V&D in de Amsterdamse Kalverstraat. V&D wil de horecaformule ook in andere vestigingen in het land introduceren. In Almere en Arnhem is alvast ruimte gereserveerd. Hoeveel vestigingen er zullen komen, hangt af van hoe de take-away in Amsterdam het doet.

Lekker en gezond is het motto van het nieuwe concept. Vlees wordt dus gegrild, er zijn stoommaaltijden en de klant kan kiezen uit verschillende soorten shakes. Ook wordt het aantal calorieën op een aantal maaltijden vermeld. Overigens wordt eten dat aan het eind van de dag overblijft niet weggegooid, dat gaat naar Sisters of Charity, een organisatie die zorgt dat het voedsel bij dak- en thuislozen terechtkomt.

vendex_kbb4