Van den Assem Schoenen breidt uit naar Amsterdam!

‘Internet heeft ons wel gebracht tot waar we nu staan, zo ken ik een advocaat in Rotterdam die altijd zijn schoenen bij ons in de winkel kocht. Nu doet hij dat online. Waarom? Omdat hij Van den Assem kent, omdat hij vertrouwt op onze kwaliteit. Hij dúrft daarom online te bestellen bij ons. Dat weet ik toevallig, omdat ik deze man ken.’ Hiermee duidt Berry meteen de persoonlijke service aan waar Van den Assem voor staat.

‘Het Van den Assem‐gevoel heeft alles te maken met mensen verblijden. Onze medewerkers, het hart van ons bedrijf, snappen dat. Wij kunnen de mooiste schoenen inkopen, maar zonder onze mensen op de werkvloer zijn we kansloos.’

‘Hoeveel we niet hebben geïnvesteerd in het interieur van onze winkels! Niet om meer schoenen te verkopen, maar om de klanten een bijzondere beleving te geven. Onze winkels hebben een ziel, ons bedrijf heeft een ziel. Alles wat we doen, komt recht uit ons hart. Het is allemaal emotie.

Je moet niet te diep graven om je succes boven water te krijgen. Als ik dan toch moet proberen om ons succes te verklaren, dan heeft dat alles te maken met de enorme passie en liefde voor het vak. Wij ademen schoenen.’

‐ Berry van den Assem - Van den Assem Schoenen breidt uit naar Amsterdam!

Van den Assem: een familiebedrijf. Jarenlang traditie, passie en innovatie.

Het familiebedrijf bestaat 107 jaar, geleid door inmiddels de derde generatie en heeft ruim 150 medewerkers in dienst. Van den Assem heeft momenteel 19 verkooppunten, twee webshops: www.assem.nl en www.shoeclub.nl en biedt dames-, heren-, kinderschoenen, tassen, accessoires en kleding van topmerken als Santoni, Magnanni, Marc Cain, Tod’s, Peter Kaiser en Hogan.

Behulpzaam, betrokken, gastvrij en bescheiden zijn de belangrijkste kernwaarden van het familiebedrijf.

Ieder jaar worden de Dutch Retail Experience Awards uitgereikt, de landelijke retailprijs voor retailers die een nieuwe manier van winkelen inzetten en onder de aandacht brengen. Denk aan een winkel die extra aandacht geeft aan: bijzonder personeel, het assortiment, de service, evenementen en verrassende winkelruimtes.

Shoe Club by Van den Assem aan de Meent in Rotterdam-Centrum werd onlangs genomineerd in de categorie Best Customer Experience Award – Leather & Shoes en heeft de prijs gewonnen!

And the story continues… medio augustus opent Van den Assem haar 20ste winkel in Amsterdam!

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je meer dan welkom om te reageren op de vacature voor onze nieuwe winkel in Amsterdam!