• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Van den Krommenacker ontwerpt jurk voor 65-jarig jubileum

Van den Krommenacker ontwerpt jurk voor 65-jarig jubileum

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

De Nederlandse ontwerper Addy van den Krommenacker heeft een jurk ontworpen voor Vente-Exclusive.com: een Belgische website die online privéverkopen houdt in de Benelux.

“Voor zijn 65-jarig jubileum heeft Addy besloten een speciale jurk te ontwerpen voor zijn fans,” vertelt een woordvoerder van Van den Krommenacker. De jurk is gemaakt van zwarte padded polyester en goud lurex. “Het item is als cocktailjurk te dragen, maar je kunt er ook een casual look mee creëren,” stelt de ontwerper.

De keuze voor Vente-Exclusive.com als het platform waar de jurk zal worden verkocht, is volgens de woordvoerder van de ontwerper gebaseerd op het grote bereik van de website. “Vente-Exclusive.com heeft ongeveer 4 miljoen leden in Nederland en België, en daarnaast geloven we dat een samenwerking met een online platform meer flexibiliteit biedt dan een samenwerking met een keten.”

De jurk is in de eerste week van december voor 149 euro verkrijgbaar bij Vente-Exclusive.com. Het kledingstuk is beschikbaar in de maten XS tot en met XL.

Addy van den Krommenacker
Vente Exclusive