Retail Service Organisatie ANWR-GARANT en winkelautomatiseerder Vendit hebben dit jaar hun samenwerking ingeluid. Dit betekent dat Vendit als contractleverancier door ANWR-GARANT wordt geadviseerd als een van de vaste automatiseringspartners voor al haar leden.

Automatiseringspalet
“Wij bieden onze leden een divers aantal opties op het vlak van winkelautomatisering. Vendit, met het winkelmanagementsysteem VMSII, is recentelijk toegevoegd aan deze lijst van preferred suppliers. Vendit is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen. Met veel mode- en schoenvakhandel gerelateerde functionaliteiten is Vendit een aanwinst op deze lijst!” aldus Martin Tiemessen, Retail & Project Manager bij ANWR-GARANT.

Ledenvoordeel
Eric van Jarwaarde, CEO van Vendit licht toe: “Ik ben van mening dat retailers veelal te weinig uit hun kassasysteem halen. Dat ANWR-GARANT zich inzet voor het automatiseringspalet is een zeer goede ontwikkeling. Retailers kunnen namelijk vrij veel tijd besparen door het kassasysteem goed te gebruiken. Met een goed boekhoudprogramma en een voorraadmodule is er een betere grip op wat er in en uitgaat, zowel in aantallen als in liquiditeit. Het voeren van een consequent artikelbeleid en op de juiste wijze registreren, is de eerste winst. Allerlei rapportages en statistische mogelijkheden geven een accuraat inzicht in de voorraad, omzetsnelheid en rentabiliteit. Hierdoor kan men tendensen herkennen, bijsturen en grip op de voorraad houden.”

‘Wij zijn trots op de samenwerking met ANWR-GARANT. Leden kunnen tegen speciale voorwaarden gebruik maken van het winkelmanagementsysteem VMSII van Vendit. Eenvoud, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid staat bij VMSII en Vendit centraal. Vendit benadrukt dat winkelautomatisering helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn!' aldus Eric van Jarwaarde.

Over ANWR-GARANT
ANWR-GARANT biedt haar leden op allerlei gebieden ondersteuning, met als doel de continuïteit van alle aangesloten ondernemingen op lange termijn te bevorderen. Leden kunnen deelnemen aan inkoopprogramma’s en beurzen, krijgen uitgebreide ondersteuning onder andere op het gebied van marketing, online en financieel advies, De betaling vindt plaats via de centrale afrekening van de DZB BANK. Naast de centrale afrekening biedt DZB BANK specifieke, op de handel toegespitste dienstverlening. Het lidmaatschap van ANWR-GARANT betekent voor de detaillist een belangrijk kwaliteitskeurmerk.

Over Vendit
Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise- en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII®, uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 9.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.

Kijk voor meer informatie over Vendit op www.vendit.nl

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN