• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Vendit preferred supplier voor GMS Group Netherlands

Vendit preferred supplier voor GMS Group Netherlands

PARTNER CONTENT
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail samenwerkingsverband GMS Group Netherlands en winkelautomatiseerder Vendit hebben afgelopen week de nieuwe samenwerking ondertekend. Deze samenwerking betekent dat Vendit als contractleverancier door GMS Group Netherlands wordt geadviseerd als een van de vaste automatiseringspartners voor haar leden.

Automatisering

“GMS is het enige samenwerkingsverband, dat door ondernemers zelf geleid wordt. Als management hebben wij automatisering hoog in de prioriteitenlijst staan. Zodoende hebben wij Vendit, met het winkelmanagementsysteem VMSII, toegevoegd aan onze lijst van preferred suppliers. Vendit is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de grootste producenten en leveranciers op het gebied van automatiseringsoplossingen. Met veel mode­ en schoenvakhandel gerelateerde functionaliteiten is Vendit een aanwinst op onze lijst!” aldus Sander Janssen, Concept Manager bij GMS Group.

Ledenvoordeel

Eric van Jarwaarde, CEO van Vendit licht toe: “Ik ben van mening dat retailers veelal te weinig uit hun kassasysteem halen. Dat GMS zich inzet voor automatiseringsmogelijkheden is een goede ontwikkeling. Retailers kunnen namelijk tijd besparen door een kassasysteem goed te gebruiken. Diverse rapportages en statistische mogelijkheden geven een accuraat inzicht in de voorraad, omzetsnelheid en rentabiliteit. Hierdoor kan men tendensen herkennen, bijsturen en grip op de voorraad houden. Bovendien is VMSII ook uitstekend te koppelen aan de webshop. Wij zijn trots op de samenwerking met GMS. Leden kunnen tegen speciale voorwaarden gebruik maken van het winkelmanagementsysteem VMSII van Vendit. Eenvoud, betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid staat bij VMSII en Vendit centraal. Vendit benadrukt dat winkelautomatisering helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn!’.

C.A.S.T.

GMS zit gevestigd in het Centrum voor Accessoires, Schoenen & Tassen (C.A.S.T.) in Nieuwegein.

Van zondag 28 t/m dinsdag 30 augustus organiseert C.A.S.T. het inkoopevenement I.S.L.N.. Op de Internationale Schoenen en Lederwarenbeurs Nederland wordt het huidige aanbod aan vaste exposanten aangevuld met een groep gastexposanten, waar ook Vendit bij aanwezig zal zijn. Leuk feit is dat het inkoopcentrum C.A.S.T. sinds 2013 gebruik maakt van het winkelautomatiseringssysteem VMSII van Vendit.

Over GMS Group Netherlands

GMS is een Retail Service Organisatie sinds september 2004 opgericht in Duitsland en sinds 2011 actief op de Nederlandse markt. De basis voor elke samenwerking is vertrouwen. Bij GMS staan ondernemers aan het roer, met de blik vooruit en met een visie op de toekomst. GMS biedt haar partners gegarandeerd de beste betalingscondities. Dankzij de samenwerking met de RSB Bank kan GMS op een veilige manier via het centrale betalingssysteem alle betalingen tussen GMS­partners en leveranciers afhandelen. Het is dan ook geen toeval, dat de helft van nieuwe detaillisten naar GMS toekomt op advies van bestaande GMS partners.

Kijk voor meer informatie over GMS Group Netherlands op www.gms­group.nl

Over Vendit

Vendit is een softwareproducent die zich sinds 1986 richt op de automatisering van retail, groothandel en franchise­ en inkooporganisaties. Inmiddels is Vendit, met haar softwaresysteem VMSII ® , uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van automatiseringsoplossingen, met meer dan 9.000 gebruikers in meer dan dertig branches. De focus van Vendit ligt niet alleen bij goede software die voorziet in de belangrijkste functies en dagelijkse behoeften van de gebruiker, maar ook bij software die stabiel en eenvoudig in het gebruik is.Daarnaast is Vendit deelnemer van de Stichting Betrouwbare Afrekensystemen en drager van het Keurmerk Betrouwbaar Afrekensysteem. Het keurmerk garandeert een gesloten kassasysteem. Deze techniek voorkomt misbruik en beschermt de retailer tegen ongewenste wijzigingen in de gegevens.

Kijk voor meer informatie op www.vendit.nl

Partner Content
VENDIT