• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Vente-Exclusive.com breidt milieuvriendelijke distributie uit

Vente-Exclusive.com breidt milieuvriendelijke distributie uit

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode

Vente-Exclusive.com gaat in zee met het ecologische transportbedrijf Bubble Post voor een duurzame, snelle en efficiënte manier van distribueren. In België werken de twee partijen al samen en de nieuwe, groene vorm van leveren wordt nu ook uitgebreid naar Nederland. Dat meldt de e-tailer in een persbericht.

Vente-Exclusive.com, naar eigen zeggen de marktleider in online privéverkopen van mode- en lifestyleartikelen in de Benelux, heeft ruim vier miljoen leden in Nederland en België, reden voor het online platform om te kiezen voor een milieuvriendelijke distributie. “In een tijd waarin steeds meer stadscentra kiezen voor een milieuzone om zo de luchtkwaliteit te verbeteren, kon voor ons een samenwerking met Bubble Post in Nederland niet langer uitblijven. Wij geven hierin graag het goede voorbeeld,” zo zeggen Stefan Tournoy en Léon Seynave, oprichters van Vente-Exclusive.com, in een verklaring.

Bubble Post richt zich op een snelle en milieuvriendelijke manier van transporteren in stadscentra. Het bedrijf laat goederen door grote vrachtwagens afzetten bij distributiecentra van Bubble Post aan de randen van steden. Daar worden de producten opnieuw gesorteerd en gebundeld om ze vervolgens met milieuvriendelijke voertuigen, zoals cargofietsen en elektrische bestelwagens, in de binnenstad te bezorgen. Door met dit transportbedrijf samen te werken, hoopt Vente-Exclusive.com bij te dragen aan een schonere binnenstad.

Werken bij Vente-Exclusive in Nederland? Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Voor vacatures bij Vente-Exclusive in België, klik hier voor alle openstaande vacatures.


bubble post
Vente Exclusive
Vente-Exclusive.com