• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Vera Wang bruidssuite

Vera Wang bruidssuite

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Trouwplannen? Of toevallig een huwelijksreisje naar Hawaï in het vizier? Dan zul je als ware fashionista ook tijdens je huwelijksnacht in stijl kunnen overnachten. Wel even $4.000 meenemen, maar dan heb je ook wat. Vera Wang - specialiste in het maken van romantische bruidsjaponnen - heeft voor het Halekulani resort in Waikiki namelijk een bruidssuite ingericht.

Wang voegt zich hiermee bij een groeiend rijtje bekende ontwerpers en merken die de hotelbusiness in gaan. Zo is Giorgio Armani een samenwerking aangegaan met een luxueuze hotelketen in Dubai en heeft het Spaanse schoenenmerk Camper een hotel geopend in Barcelona. Bulgari heeft een hotel in Milaan en opent er binnenkort nog een op Bali. Versace heeft een hotel in Australië en Ferragamo in Italië. Er is echter maar één Vera Wang Suite. Volgens de ontwerpster, die zelf ook ooit in Hawaï is verloofd, is het een van de mooiste en meest romantische plekken op aarde.

Een van de 'highlights' van de suite is de gigantische lanai - een overkapte veranda - met uitzicht op Waikiki Beach. Alle maaltijden worden op Vera Wang servies geserveerd en op het menu staan een aantal van haar favoriete gerechten. Zelfs de DVD-collectie bevat haar lievelingsfilms zoals "The King and I", "When Harry Met Sally" en "Lost in Translation." Ook de service is niet mis: zo is er 24-uur per dag een privébutler beschikbaar, word je met een limousine van en naar de luchthaven gereden en krijg is ook een fles champagne inbegrepen. Maar voor zo'n bedrag mag dat ook wel.

VERA WANG