Het aantal bezoekers van het Mode Centrum Almere is in de maand augustus verdubbeld ten opzichte van de maand daarvoor. Bovendien is het MCA deze maand begonnen met de voorverhuur van ruimte in een tweede pand dat op korte termijn gebouwd gaat worden.

Daarmee is nu al een begin gemaakt met de geplande tweede fase, omdat de bezetting van het huidige pand nu op 92% staat. In februari had het centrum 1801 bezoekers. In maart schoot dit getal omhoog naar 4056 bezoekers, na een kleine daling in april werd vervolgens in juni een bezoekersaantal van 4286 geregistreerd. Met 8408 bezoekers aan de ruim 48 exposanten, is de maand augustus een uitschieter geworden.

Deze toename is vooral te danken aan de verkoop die eind juli is gestart. Daarnaast hebben 16 nieuwe exposanten hieraan bijgedragen. De eerste groep exposanten, ook wel "de Initiatiefgroep" genoemd, was met name afkomstig uit het klassieke segment. Nadat er in Mode Centrum Almere een sterk aanbod in het klassiekere segment was gerealiseerd, werd de aandacht verlegd naar de jongere trendy modemerken uit het midden en hoge segment. Kenmerkend voor deze groep is de steeds groter wordende hoeveelheid collecties per jaar. Verwacht wordt dat het bezoekersaantal dus alleen nog maar zal stijgen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN