Vijf trends op de Modefabriek

Lopen we de komende winter nog steeds in cropped sweaters en overknee laarzen? FashionUnited ging op de Modefabriek op zoek naar trends die volgend jaar in de winkels zullen hangen.

Vijf trends op de Modefabriek

1. Bontjassen. In ongeveer elke collectie hangt wel een jasje van echt of nep bont. Wat opvalt is dat bijna geen enkele bontjas uit één kleur bestaat. Merken als Liu Jo, Summum en 10 Feet hebben de combinaties zwart met donkerblauw, wit zwart en felblauw, en wit, rood en grijs in hun collecties hangen.

Vijf trends op de Modefabriek

2. Wie niet van bont houdt, maar wel van warmte kan voor en een shearling jas kiezen. Onder andere de merken Chatty, Sandwich_ en Second female bieden mooie varianten. De meest voorkomende kleuren zijn zwart en donkergroen.

Vijf trends op de Modefabriek

3. Dierenprints en dan vooral de leopard print, lijken opgenomen te zijn in de basis kledingstukken. Ook komende winter hangen de collecties er vol mee. Jassen, shirts, truien, broeken en rokken dragen de print. Merken als IKKS, I Code en Second Female verkopen de print.

Vijf trends op de Modefabriek

4. Breton strepen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de modewereld. Komend winterseizoen komen ze regelmatig terug. Merken als Esprit, Matique, Second Female en 10 Feet hebben deze print in hun collecties verwerkt.

Vijf trends op de Modefabriek

5. De loafer staat in ongeveer elke schoenencollectie gepresenteerd. Volgens de merken SVNTY en La Strada zijn de loafers met een punt het meest in trek. De schoen wordt veel in het zwart, legergroen en glimmende kleuren aangeboden.

Foto's: Laurie van Deventer

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN