Ook nu faillissement is uitgesproken haken potentiele overname kandidaten nog steeds af. Omni Whittington is dinsdag afgehaakt omdat het de onderhandelingen te lang vond duren. Ondanks de moeizame situatie houdt Vilenzo-CEO Bernard Doorenbos vooralsnog de voorkeur voor verkoop van Vilenzo's activiteiten als één geheel om zo een doorstart te maken.

Of WE International nog steeds een gegadigde is wordt niet bevestigd. Pas als de gesprekken met de overgebleven partij mislukken, komt verkoop van afzonderlijke bedrijfsonderdelen weer in beeld, stelt Doorenbos in een gesprek met de Dow Jones nieuwsdienst. Er zijn diverse partijen die hun interesse in een aantal merken hebben gemeld. Uiteraard zijn alle mogelijke aanbiedingen meer dan welkom.

Ex- CEO Theo van Loon heeft zich maandag beklaagd over het feit dat hij niet als overname kandidaat gekend wordt. Of dit te maken heeft met een mogelijk onderzoek naar mis-management naar de voormalig topman is niet bekend. Wel gaan er diverse stemmen op om een onderzoek te starten naar de gang van zaken bij Vilenzo over de afgelopen 2,5 jaar.

Doorenbos ging dinsdag samen met curatoren Maessen en Hermsen langs alle bedrijfsvestigingen om de medewerkers persoonlijk te informeren over de faillissementssituatie.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN