• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Vivarte overname NafNaf

Vivarte overname NafNaf

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Franse mode en schoenenconcern Grupo Vivarte heeft zijn voornemen Grupo NafNaf over te nemen aangekondigd. De twee bedrijven zijn momenteel in onderhandeling over de overname. Grupo NafNaf is het geesteskind van de gebroeders Relative die het bedrijf nog steeds aansturen. Het bedrijf is groot geworden met de merken NafNaf en Chevignon. In een persbericht liet Patrick Relative weten dat NafNaf voor een overname door Grupo Vivarte had gekozen omdat deze het bedrijf een nieuwe impuls zou geven en zijn internationale groei en ontwikkeling zou kunnen ondersteunen.

Grupo NafNaf heeft 1500 werknemers en een netwerk van 800 distributiepunten in 50 landen. Na afloop van de transactie zal NafNaf de activiteiten voortzetten en zal het geen gevolgen hebben voor zijn werknemers. De acquisitie is ook de volgende stap in de ontwikkeling van Vivarte als wereldbedrijf. Het bedrijf zei dat de merken NafNaf en Chevignon als versterking zullen dienen, vooral in steden en commerciële centra waar de merken al volop aanwezig zijn.

Met 2600 verkooppunten wereldwijd is Grupo Vivarte een van Frankrijks vooraanstaande modebedrijven. Het is eigenaar van ondermeer de merken Carroll en Kookaï en ook van een groot aantal textielmerken.

 

NafNaf