Vivienne Westwood hernoemt belangrijkste label

De Britse ontwerpster Vivienne Westwood gaat haar echtgenoot Andreas Kronthaler meer op de voorgrond zetten binnen haar bedrijf. Kronthaler werkt inmiddels al 25 jaar voor het label van zijn echtgenote en daarom zal het belangrijkste label ‘Vivienne Westwood Gold Label’ vanaf nu ‘Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood’ heten. Dat meldt Fashionmag.

Het high-end label wordt met de vrouwencollectie gepresenteerd in Parijs op zaterdag 5 maart, tijdens Paris Fashion Week.

“Ik ontwerp al meer dan 25 jaar met Vivienne. Door mijn naam toe te voegen worden de verschillen tussen de lijnen verduidelijkt en benadrukt. Het is geen verandering in de manier waarop we samen werken, maar het is een nieuwe richting en ik ben blij en enthousiast over de toekomst,” laat Andreas Kronthaler in een reactie weten.

Vivienne Westwood benadrukt hoe ‘Andreas in de loop der jaren steeds meer verantwoordelijkheid op zich heeft genomen’. “Ik wil dat dit weerspiegeld wordt in de publieke perceptie,” aldus de ontwerpster.

Westwood en Kronthaler zullen zich concentreren op de Andreas Kronthaler for Vivienne Westwood-lijn en de Vivienne Westwood-collectie, waarbij die laatste zal fuseren met de Red Label-lijn. De Anglomania-lijn en de accessoirescollectie zullen als onafhankelijke lijnen blijven bestaan.

Beeld: Facebook Vivienne Westwood

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN