Vivienne Westwood geeft geen gezamenlijke catwalkshow tijdens de aankomende editie van Londen Fashion Week. De Britse ontwerpster verzorgt in plaats daarvan een ‘digitale show’, waarbij foto’s en bewegend beeld direct aan het publiek worden getoond. Dat laat het merk weten middels een statement, in handen van WWD.

In plaats van een catwalkshow wordt een mail verstuurd naar pers en inkopers, met daarin afbeeldingen en filmmateriaal. “We kijken uit naar het moment dat we onze nieuwe wintercollectie kunnen showen. In plaats van op een catwalk presenteren we de collectie middels foto en film, zodat iedereen het goed kan bekijken en net zo verliefd kan worden als wij,” aldus Westwood volgens WWD in het statement.

Het is overigens niet de eerste ontwerper die de modeweek dit jaar op een andere manier invult. Eerder maakte de eveneens Britse ontwerper J.W. Anderson bekend dat hij zijn mannen-en vrouwenshow combineert. Hij presenteert zijn nieuwe collectie tijdens de modeweek voor vrouwen in Londen, in februari. Onder meer Balenciaga en Salvatore Ferragamo lieten al weten hun collecties gezamenlijk te presenteren.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN