• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Voor het eerst in 2 jaar een nieuwe collectie van kledingmerk Stromae

Voor het eerst in 2 jaar een nieuwe collectie van kledingmerk Stromae

Door Georgia Oost

24 sep. 2020

Mode

Na twee jaar radiostilte komt Mosaert, het Belgische modelabel van artiest Stromae, met een nieuw geheel duurzame collectie, zo meldt het bedrijf in een persbericht. De nieuwe collectie heet Capsule 6 en bestaat uit ongeveer vijftien stukken die allemaal uniseks en eco verantwoordelijk zijn.

“Capsule 6 haalt haar inspiratie voornamelijk uit ons nieuwe logo, dat als rode draad door de collectie loopt.” Het nieuwe logo, een driekleurige wolk, geldt als symbool voor “droom en het creatieve proces dat aan elke productie van het label voorafgaat,” zo wordt vermeld in het persbericht. De collectie is volledig in Europa gemaakt, met 100 procent gerecyclede en / of biologische materialen. De stukken zijn soberder dan vorige collecties, met voor het eerst ook effen kleding. De stukken bestaan vooral uit drie natuurlijke kleuren: blauwgrijs, kaki en aardetinten in ton sur ton. Ook deze kleuren refereren opnieuw naar het wolk-logo.

De nieuwe collectie zal vanaf september 2020 te koop zijn op store.mosaert.com. Prijzen variëren tussen de 17 euro voor een paar sokken, 50 euro voor een T-shirt tot 210 euro voor een bomberjack.

Beeld: Mosaert