• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Voorbereid festivallen

Voorbereid festivallen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met Pinkpop en Parkpop net achter de rug, maakt de echte festivalganger zich op voor Werchter, het meest bekende evenement van dit moment. Maar wat draagt een geharde festivalganger in dit wisselende weer?

Kies in ieder geval voor laagjes. Een trui kan uit -en op je hoofd tegen de zon-, een regenjas kan als zitattribuut dienen en een broek is handig voor als je overal wilt kunnen zitten. Lang is wel hip, maar te lange pijpen zijn niet schoon te houden: moeilijke keuzes dus. En wat dacht je van een paar lekkere schoenen? Niet te zwaar, maar regenbestendig.. Niets is zo vervelend als staan soppen op een paar gympies..

Vergeet ook niet dat op een festival, de meeste mensen niet mooi zijn. Wil je toch graag een beetje voor jezelf zorgen, neem dan water mee (in een pak, flessen mogen vaak niet) en zonnebrand (voor de blaren van later). Een bloemetje in je haar of de alomgeziene brede band in vele kleurtjes, die overigens op alle festivals te koop is, wat gekke handschoenen zonder vingers en een paar gestreepte kousen en je bent er weer helemaal klaar voor!!!!

Festival