Voorjaar Zomer 2019 Modefabriek Beursoverzicht

Trendstop presenteert aan de lezers van FashionUnited een insidergids voor de Voorjaar Zomer 2019 editie van de vooraanstaande Amsterdamse modebeurs, Modefabriek.

Het beursteam van Trendstop biedt lezers van FashionUnited exclusief inzicht in de zomereditie van de Modefabriek. Tot de deelnemers van de creatieve showcase voor de belangrijke dames- en herenmodemerken behoorden belangrijke namen als Birkenstock, Colmar, Guess en Melissa. Stands werden aangevuld door tal van merkpresentaties, workshops, gecureerde winkels en inspirerende expositie-installaties, die jonge afgestuurde talenten van Nederlandse kunst- en modeacademies uitlichten. Voor de retailsector: de interactieve ruimte Screenshop presenteerde nieuwe technologieën die klantbeleving kunnen versterken. Ons beursverslag en bijbehorende beelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u de beste beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop de hoogtepunten uit de Modefabriek SS19. The Future of Fashion introduceert de volgende generatie namen die u in de gaten moet houden, terwijl Sunlit Yellow en A Rock ’n Roll Statement illustreert hoe de hipste kleuren en grafische trends van het seizoen vertaald werden tijdens de show.

The Future of Fashion

Voorjaar Zomer 2019 Modefabriek Beursoverzicht

Tentoongesteld werd boeiend werk van de hand van opkomende nieuwe talenten, afgestudeer aan instellingen zoals AMFI Amsterdam, ArtEz Arnhem en KABK Den Haag. Tot de namen die door de Modefabriek en talentscout Carlo Wijnands geselecteerd waren vanwege hun innovatieve spel met proporties en stoffenmanipulatie, behoorden Laura Snijders, Nina Pen en Jessica van Halteren.

Sunlit Yellow

Voorjaar Zomer 2019 Modefabriek Beursoverzicht

Sunlit Yellow, een belangrijke kleur voor SS19, zorgde voor een dosis zonneschijn in het palet. Op de Modefabriek werden de uitgesproken silhouetten van Kelly Geurden en Nathan Klein versterkt door deze uitvoering in top-tot-teen geel. Schoenenmerk Freedom Moses toonde hoe levendige tinten accessoireaccenten met impact creëren.

A Rock ‘n Roll Statement

Voorjaar Zomer 2019 Modefabriek Beursoverzicht

Een sterke grafische invloed is een kenmerk geweest van veel modevakbeurzen dit seizoen. Op de Modefabriek zorgde het rockfestivalseizoen voor inspiratie. De maatwerk trend inspireerde de handgeschilderde slogans die te zien waren op grove laarzen en met bokken bedrukte zwarte denim voor een speelse, doch rebelse uitstraling.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Fall Winter 2018-19 Copenhagen Trade Show Overview, met alle belangrijk mode-, schoenen- en accessoiretrends. Klik hier voor uw gratis rapport.

Voorjaar Zomer 2019 Modefabriek Beursoverzicht

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Jessica Van Halteren, Laura Snijders, Nina Pen, lente/zomer 2019 | Nathan Klein, Freedom Moses, Kelly Geurden, lente/zomer 2019 | The Dutch Rebel, Catwalk Junkie, Gestuz, lente/zomer 2019

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN