Voorjaar/Zomer 2020 Damesaccessoires op de Catwalk

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar de onontbeerlijke stijlen die bepalend zullen zijn voor accessoiretrends voor Voorjaar/Zomer 2020.

Het team van Trendstop biedt lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de belangrijkste accessoiretrends die inspiratie zullen bieden voor de markt in SS20 en daarna. Aan de lifestyle behoeftes en uitdagingen van de consument tegemoetkomen is bepalend voor de accessoire-ontwerpen van het seizoen. Een benadering waarbij mode tegemoetkomt aan functie levert praktische maatoplossingen, nieuwe technische tassen en oplossingsgerichte constructies op. Onze samengestelde modeshow rapporten en bijbehorende accessoire trendbeelden evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, op basis waarvan u de best mogelijke beslissingen kunt nemen.

Deze week presenteert Trendstop drie accessoiretrends voor dames die zich in Voorjaar/Zomer 2020 voordoen. Experimenten met schaal zijn geworteld in functionaliteit in The Midi Handbag en The Airpod Holder, waarbij de dagelijkse gebruikerseisen ontcijferd worden. Heat Seal Effects maakt gebruik van de nieuwste constructie- en afwerkingsmethodes, waardoor accessoires een ultramoderne look krijgen.

The Midi Handbag

Door experimenten met schaal wordt de styling van de klassieke handtas voor voorjaar bewerkt met kleinere, strakkere en meer compacte verhoudingen. Door verbeterde functionaliteit te bieden ten opzichte van de populaire miniversies, worden de midi ontwerpen ongetwijfeld een essentieel onderdeel van de dagelijkse benodigdheden voor het komende seizoen.

Voorjaar/Zomer 2020 Damesaccessoires op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Hermes, Giorgio Armani, Fendi, allen Voorjaar Zomer 2020.

Heat Seal Effects

Heatsealen biedt als optie een uiterst eigentijdse constructie of oppervlak behandeling voor tassen. Heatsealen, waar de basis door gestructureerde hulzen gevormd wordt of waarbij quilten en watteringstechnieken verheven worden, kan gebruikt worden om opgehoogde effecten te creëren uit voorgevormde boordpatronen om monogram afwerkingen te updaten.

Voorjaar/Zomer 2020 Damesaccessoires op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Fendi, Gabriela Hearst, Lemaire, allen Voorjaar Zomer 2020.

The Airpod Holder

De opkomst van nieuwe persoonlijke techniek vraagt om een accessoire waarin het vervoerd of beschermd kan worden. Piepkleine gestructureerde behuizingen en microportefeuilles die ontworpen zijn om producten van airpod formaat te dragen zijn voorzien van modieuze maar praktische polsbandjes of riemlus kettingen voor eenvoudige draagbaarheid.

Voorjaar/Zomer 2020 Damesaccessoires op de Catwalk
Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Tods, Ann Demeulemeester, Aigner, allen Voorjaar Zomer 2020.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Resort 2020 Key Accessories Directions met alle onmisbare designerstijlen voor het komende seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Voorjaar/Zomer 2020 Damesaccessoires op de Catwalk

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN