Vooruitblik Voorjaar/Zomer 2018 Damesmode Kleuren

De kleurenexperts van Trendstop brengen u de belangrijke damesmode kleuren voor SS18. Hiermee bent u verzekerd van de beste deskundige analyses voor de keuzes voor uw collecties. Deze invloedrijke kleuren zijn direct geïdentificeerd en ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in drie onmisbare kleurtrends voor damesmode, te zien in onze SS18 Colour Forecast. Springtime Camel vormt de basistint voor het seizoen, een verfijnde toevoeging tot de reeks neutrale tinten voor het seizoen. Rasberry Sorbet introduceert een pittig accent voor uitgesproken statement items of een speels kleuraccent. Chambray Sky Blue is een belangrijke modekleur voor het seizoen geïnspireerd door denim, terwijl het een fris hedendaags gevoel verleent aan de denimgarderobe.

Springtime Camel

Vooruitblik Voorjaar/Zomer 2018 Damesmode Kleuren

Basis cameltinten krijgen een update voor SS18 met nude roze en lichtbruine tonen. Warme neutrale tinten verlenen een seizoenloos gevoel aan lichte jassen, terwijl wikkelrokken en verlengde mouwen een vrouwelijk silhouet fuseren met een verfijnd utilitair palet.

Raspberry Sorbet

Vooruitblik Voorjaar/Zomer 2018 Damesmode Kleuren

Levendige framboostinten zijn een belangrijk kleuraccent voor SS18, die een beetje nostalgie toevoegen aan statement items. Suikerzoete tinten worden aangevuld door laagjes kant en de glans van satijn katoen in de afwerkingen voor een meisjes-achtige uitstraling die verder versterkt worden door plooirokken en manchetten of volumineuze broeken.

Chambray Sky Blue

Vooruitblik Voorjaar/Zomer 2018 Damesmode Kleuren

Geïnspireerd door de eigenschappen van chambray, bieden hemelblauwe tinten een moeiteloos sjiek interpretatie van de denim trend. Koele grijze ondertonen herinneren aan zomerse denim, versterkt door dubbel denim styling of the toevoeging van frisse witte stukken. Peplum details en ruches introduceren een fris, vrouwelijk element.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Spring Summer 2016 Fashion Colours Forecast van Trendstop, een essentieel rapport met de meest onmisbare modetinten van het seizoen, vooraanstaande ontwerpers en inspirerende downloadbare beelden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Vooruitblik Voorjaar/Zomer 2018 Damesmode Kleuren

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Hermes Resort 2017, Balenciaga Pre Fall 2016, Issey Miyake Resort 2017, Ellery Resort 2017, Adam Lippes Resort 2017, No.21 Resort 2017, Jil Sander Resort 2017, Hermes Resort 2017, Jill Stuart Resort 2017.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN