Om de “manier waarop vrouwen reizen te veranderen”, zijn luxe hotelketen W Hotels en online kledingverhuurplatform Rent the Runway (RTR) een samenwerking aangegaan. De samenwerking behelst de RTR Closet Concierge, waarmee hotelgasten kleding van RTR kunnen huren en dus zelf geen bagage mee hoeven te nemen. Dat melden de bedrijven vanochtend in een persbericht.

Voordat W Hotels-gasten hun kamer boeken, kunnen ze kiezen uit vier verschillende stijlen om te huren voor de periode van hun verblijf. Dit is mogelijk via RTR’s Unlimited Closet en kost 69 dollar (62 euro). Gasten hebben keuze uit het gehele RTR-assortiment. Wanneer gasten aankomen, staat de kledingkast voor hen klaar en wanneer ze vertrekken, kunnen ze de kleding afgeven bij de receptie.

Het idee achter de samenwerking is om het reizigers wat gemakkelijker te maken. “Deze nieuwe dienst biedt reizigers de mogelijkheid om tijd en geld te besparen zonder tekort te doen aan stijl,” zo luidt het persbericht.

De service is vanaf vandaag beschikbaar in geselecteerde W hotels in de Verenigde Staten, onder andere in Washington D.C.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN