• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Wanted Design!

Wanted Design!

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met een nieuw initiatief probeert Ontwerp Platform Arnhem (OPA) een brug te slaan tussen de creatieve en de zakelijke economie. Ontwerpcafé Wanted Design!, dat op dinsdag 27 mei van start gaat, is bedoeld om opdrachtgevers en ontwerpers bij elkaar te brengen. Bedrijven, instellingen en overheden kunnen voortaan via de digitale nieuwsbrief van het platform een ontwerpopdracht of ontwerpcompetitie presenteren, waar ontwerpers dan op kunnen reageren.

Tijdens het eerste ontwerpcafé presenteren twee belangrijke Arnhemse partijen hun eerste opdrachten via . De Arnhem Mode Biënnale (AMB) zoekt ontwerpers voor de campagne en de website voor de AMB 2009 en de dienst Stadsontwikkeling gemeente Arnhem lanceert een competitie voor de ontwerpvisie voor het project Spijkerbroek in het Spijkerkwartier.

OPA-directeur Rookus beklemtoont dat het platform wel vraag en aanbod wil koppelen, maar beslist geen bemiddelingsbureau wil zijn. "OPA hecht veel waarde aan het functioneren als onafhankelijk platform."

OPA