• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • WE kiest voor Unisoft Solutions Point-of-Sale oplossing Unisoft voldoet aan wensen WE

WE kiest voor Unisoft Solutions Point-of-Sale oplossing Unisoft voldoet aan wensen WE

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Internationale fashion-keten WE is een internationale fashion-keten met in totaal 230 winkels in zes Europese landen. In 1962 ontstond HIJ Mannenmode uit een textielgroothandel, later gevolgd door ZY damesmode. In 1999 is gekozen voor de internationale merknaam WE. WE vertaalt de internationale mode en trends in een eigen moderne WE modestijl voor zelfbewuste Men, Women en Kids. Design en product development gebeuren in eigen huis. WE richt zich op modebewuste mensen tussen de 25 en 35 jaar die weten wat ze willen: betaalbare, trendy mode van een goede kwaliteit. WE streeft er naar de beste fashion-retailer van Europa te worden. Momenteel zijn er 2500 mensen bij WE werkzaam. WE zal voornamelijk haar expansie in het buitenland realiseren.

Efficiencyverbetering door online Point-of-Sale oplossing Project Manager Kees Goossens: "We hebben gekozen voor Unisoft, omdat de POS oplossing aan onze behoeften voldeed. We waren op zoek naar een modern systeem dat online te gebruiken was. Er waren bijna geen andere leveranciers van winkelautomatisering die een online kassa systeem konden bieden. Unisoft kon wel in deze behoefte voorzien. De online POS oplossing van Unisoft bestaat uit uitgebreide functionaliteiten die makkelijk aan te passen zijn aan de behoeften van WE. Verder was het contact binnen de projectgroep erg goed. Daarom heeft WE er voor gekozen om voor alle WE winkels en ook voor alle Beldona winkels in Zwitserland met PosFlow van Unisoft te gaan werken. We verwachten door het inzetten van deze online POS oplossing de processen en in de winkels efficiënter te kunnen laten verlopen."

Unisoft biedt retailers een totaaloplossing van planning, inkoop, logistiek, verkoop, EDI tot aan uitgebreide managementinformatie. Unisoft is onderdeel van de RetailVision Group; één van de leidende internationale aanbieders van oplossingen voor retailorganisaties in de non-food sector.

Voor meer informatie over Unisoft Retail Solutions belt u naar +31 (0)416 565050 of kijkt u op www.unisoft.nl .

Unisoft